Tuesday, October 23, 2012

Πωλείται το «Επτάνησος» που φεύγει απ' τη γραμμή.


Δραματικές εξελίξεις προβλέπονται για τις επόμενες εβδομάδες στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη σε ότι έχει να κάνει με τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

Το πλοίο «Επτάνησος» έχει καταχωρηθεί εδώ και κάποιες εβδομάδες σε ιστοσελίδα που δημοσιεύει αγγελίες πώλησης πλοίων ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πουληθεί ήδη. Η είδηση αυτή σε συνδυασμό με την απόσυρση εδώ και μήνες του πλοίου «Κεφαλονιά» συνεπάγεται την πιθανή απόσυρση του Στρίντζη από τις γραμμές της Κεφαλονιάς ενώ άγνωστο παραμένει το μέλλον για την ίδια την εταιρεία.

Ο κλήρος φαίνεται να πέφτει στην Ionian Ferries η οποία έχει δηλώσει εδώ και καιρό ότι είναι έτοιμη να αναλάβει τις γραμμές του νησιού από την 1η Νοεμβρίου που αποσύρεται το «Επτάνησος», με άγνωστο όμως αριθμό και συχνότητα δρομολογίων. Η Ιθάκη και η Κεφαλονιά κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς επαρκή δρομολόγια. Άγνωστη επίσης παραμένει η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η Ζακυνθινή εταιρεία ενώ κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να γίνει και με τους εργαζόμενους ναυτικούς στο «Επτάνησος».


Πηγή: kefalonitikanea.gr

No comments:

Post a Comment