Friday, November 9, 2012

Το Facebook φέρνει την εμφάνιση Timeline στις Friendship Pages


Πόσοι από εσάς γνωρίζετε τις Σελίδες Φιλίας (Friendship Pages); Τις πρώτο είδαμε τον Οκτώβριο του 2010 και αρκετοί χρήστες ούτε καν γνωρίζουν πως υπάρχουν, μιας και είναι κάπως κρυμμένη η επιλογή τους. Μία τέτοια σελίδα παρουσιάζει τη σχέση μεταξύ δύο χρηστών του Facebook, δηλαδή τους κοινούς τους φίλους, δημοσιεύσεις τις οποίες έχουν ανταλλάξει, κοινές εκδηλώσεις, φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται και οι δύο κλπ.
Μέχρι και σήμερα, η εμφάνιση των Σελίδων Φιλίας ακολουθεί την παλαιά εμφάνιση των προφίλ, ενώ σύντομα σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση οι Σελίδες αυτές πρόκειται να υιοθετήσουν το Timeline προφίλ. Το Facebook θα επιλέγει αυτόματα φωτογραφία Εξώφυλλο για τη σελίδα των δύο χρηστών, όμως θα υπάρχει και δυνατότητα ο κάθε ένας από τους δύο χρήστες να μπορεί να επεξεργαστεί τις επιλογές αυτές. Μία νέα επιλογή, στο τέλος του Timeline, θα είναι η προσθήκη αναλυτικών πληροφοριών από τους χρήστες, σχετικά με το πώς έγινε η γνωριμία τους, πού έγινε κλπ.
Οι Σελίδες Φιλίας θα μπορούν να λειτουργούν όπως και τα προσωπικά μας προφίλ όσον αφορά τις διαθέσιμες επιλογές του Timeline προφίλ. Προς το παρόν, οι ανανεωμένες Σελίδες Φιλίας θα είναι διαθέσιμες για συγκεκριμένους χρήστες, ενώ μελλοντικά αναμένονται να κυκλοφορήσουν σε όλους.
Για να δείτε μία Σελίδα Φιλίας αυτή τη στιγμή, αρκεί να επισκεφτείτε το προφίλ ενός φίλου σας, να πατήσετε το εικονίδιο με το γρανάζι κάτω από τη φωτογραφία Εξώφυλλο και τέλος την επιλογή Εμφάνιση Φιλίας.


πηγή: techblog.gr

No comments:

Post a Comment